SVEŽE MESO

 

Sveže pakirano meso - Poseben pomen dajemo sledljivosti mesa, kar pomeni, da se ve, kdaj je bil izvršen zakol govedi in s katere kmetije meso prihaja. HACCP preventivni sistem

 

Sledljivost mesa preverite TUKAJ.

 

Rdeče meso je dragocen vir hranljivih snovi kot so esencialne aminokisline, vitamini B-skupine, rudnine in maščobe kisline. Je tudi najpomembnejši vir beljakovin, železa, cinka in vitamina B 12, ki jih v prehrani sodobnega človeka pogosto primanjkuje. Goveje meso je tudi visokoenergijsko vrednostno živilo, zato je pomembno živilo v prehrani otrok, starejših, nosečih in doječih žensk. Najboljše goveje meso dajejo do pet let stari pitani voli. Junetina se uvršča med teletino in govedino, živali so težke od 180 do 200 kg, to meso pa je zelo sočno in mehko.

 

DELOVNI ČAS PROIZVODNEGA OBRATA:

Ponedeljek - petek: 06:00 – 17:00
Sobota: 06:00–13:00

Nedelje in prazni ki zaprto.
KONTAKT

Mesarstvo Oblak, d. o. o.
Industrijska 17, Žiri

T: 04 51 05 660
Faks: 04 51 05 661
E-mail: info@mesarstvo-oblak.si

CERTIFIKATI

 

  

© 2013 - Vse pravice pridržane. Mesarstvo Oblak d.o.o.