Kulinarika

 

 

 

Piščančja salama s sirom

v solati

Preberi več...

 

 

Tatarski biftek

Junečji file ali junečje stegno

Preberi več...

 

 

Zrezki polnjeni s sirom
Svinjina - zrezki

Preberi več...

 

 


 

Kare z zeljnimi štruklji
Svinjina - zarebrnica s kostjo

Preberi več...

 

 

Zalogaj z zelišči
Svinjina - ribica ali vratovina

Preberi več...

 

 

Junečja obara
Junetina - pleče

Preberi več...

 

DELOVNI ČAS PROIZVODNEGA OBRATA:

Ponedeljek - petek: 06:00 – 17:00
Sobota: 06:00–13:00

Nedelje in prazni ki zaprto.
KONTAKT

Mesarstvo Oblak, d. o. o.
Industrijska 17, Žiri

T: 04 51 05 660
Faks: 04 51 05 661
E-mail: info@mesarstvo-oblak.si

CERTIFIKATI

 

  

© 2013 - Vse pravice pridržane. Mesarstvo Oblak d.o.o.